Du hittar mer information om de olika utbildningar under utbildningar samt om Risk1 och Handledarutbildning/Introduktionsutbildning på 1a sidan. Vid kursanmälan behöver vi veta vilken kurs, alla namn samt peronnummer på de deltagare som DU anmäler. Anmäler du flera deltagare tex för Handledarutbildning och någon tillkommer efter DIN anmälan få de anmäla sig själva.  Vi svarar er så snart vi kan och då får ni era inbetalnings uppgifter inklusive sista betaldag. 

Anmäl dig här

Avanmälan och avbokningar ska ske via mail senast klockan 13,00 vardagen (måndag-fredag) innan. 


Hel kurs måste avbokas 10 dagar innan kursstart. 


Alla våra körpaket och körlektioner betalas i förskott.


Paket och presentkort är giltiga i 1 år från betaldatumet

1

Handledarutbildning/Introduktionsutbildning

Denna kurs anmäls via Webbshop

Vill ni övningsköra privat så måste både hanledare och elev ha gått denna utbildning. Den behövs inte för elever som bara ska köra på  trafikskola och inte ha någon handledare hemma

2

Risk 1

Denna kurs anmäls via Webbshop, Du som har Risk 1 i teoripaketet anmäler via mail. Risk 1 är en obligatorisk teoretisk utbildning. Under 3 h på trafikskolan diskuterar vi mänskligt riskbeteende, självkännedom och riskerna med trötthet, alkohol och droger. 

3

AM-kort

Använd formuläret här bredvid

För att ta AM-körkort Klass I, som ger rätt att köra, EU-moped, A-traktor = EPA-traktor eller Mopedbil. Måste du vara minst 14 år och 9 månader och ha ett körkortstillstånd för övningskörning med EU- moped.

4

B-körkort

Använd formuläret här bredvid

Du kanske vill ha en nivåkoll och se var du är utbildningmässigt, köpa körlektioner/körpaket eller ett intensivpaket. För priser se under utbildningar. Skriv i meddelandet vad du vill veta mer om eller anmäla dig till.

5

BE eller B96-Utökad B

Använd formuläret här bredvid

Har du för tung släpvagn, husvagn eller bytt bil. Läs mer om våra släpvagnskuter under utbildningar och anmäl dig sedan här.  Eller om du har frågor om vad du kan behöva

6

Teori

Använd formuläret här bredvid

Vi har självstudiepaket för teorin. Webbaserade samt böcker. I paketen kan du välja de alternativ som passar dig bäst.